Yüksekokul Bölüm Eşdeğerlikleri

27.3.2015

28/01/2015 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında 2547 sayılı Kanun'un 2880 sayılı Kanun'la değişik 43/b maddesi uyarınca, Üniversitelerarası Kurul görüşü ile birlikte, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu ve bu okullar bünyesinde yer alan Turizm ve Otel İşletmeciliği, Konaklama İşletmeciliği, Seyahat İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Turizm ve Büro Yönetimi, Turizm İşletmeciliği, Turizm ve Rehberlik, Turizm ve Otelcilik Bölümü, Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği mezunlarının da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları gibi kamu ve özel sektörde iş ve sınav başvurularına başvurabilmelerinin uygun olduğuna karar verilmiştir.